AMSZWS Project újra!
Szerző: anemo Dátum: 2008. 03. 26. 23:55
Hosszú szünet után AMSZWS Projectünk újra elindult a 3.0 BÉTA verziójával. Megújult külsővel, teljesen újraírt rendszer dolgozza fel a WS meteorológiai állomások feltöltött adatait. Új funkcióink közé tartoznak például a régóta várt grafikonok. Jelenleg 24 órás felbontásban tekinthetőek meg, de a későbbiekben továbbfejlődik 1 hetes felbontásra, emellett két különböző hét összehasonlítását szemléltető grafikonok is elérhetőek lesznek.
A project egyedülálló újdonsága, hogy a feltöltött adatokat 15 perces időintervallumban 6 hónapon keresztül tároljuk adatbázisunkban. Természetesen a jövőben 8, illetve 12 hónapra szeretnénk bővíteni.
Adminisztrációs felületen az adatok hiba esetén külön-külön inaktiválhatóak.
Emellett jelenlegi és még fejlesztés alatt lévő térképeinken az adatokat megjelenítjük az ország jelenlegi időjárásának jobb átláthatóságának érdekében.
Béta verziónk már február elején elkészült, de még mindig további tesztelések alatt áll, ezért a rendszerben kisebb-nagyobb hibák még előfordulhatnak. Ez esetben kérném a hibát jelezni a fórumban vagy a hibajelentőben!
Köszönöm - A Fejlesztő


A hír további része